Transport si livrare

Plaseazand o comanda, noi ne ocupăm să ajungă direct la tine acasa, oriunde in tară. Produsele sunt proaspăt pegatite in ziua in care le înmânăm curierilor iar la tine ajung in maxim 48h. Daca alegi sa ridici produsele din atelierul noastu acestea vor fi gata in 24h de la confirmarea comenzii. 

Livrează-mi comanda

Pentru comenzile pana in ora 12:00 dimineata, in acceeasi zi noi inmânam produsele curierilor cu care lucrăm. Pentru comenzile plasate intre 12:00 si 20:00 comenzile sunt inmânate curierilor in 48h.

In timpul plasarii comenzii asigura-te ca ai introdus adresa corecta. Costul de livrare este de 35RON pentru comenzile sub 300RON si gratuit pentru comenzile ce depasesc 300RON. 

Acoperire

Partenerul pentru efectuarea comenzilor are o arie mare de acoperire in Romania ajungand la peste 5400 de locatii unde livrarea door to door este posibila. Verifica aici daca adresa ta este acoperita. In caz contrar, se percepe o taxa aditionala pentru diferenta de kilometri intre agentiile FAN Courier si adresa ta. Aceasta taxa va fi confirmata dupa plasarea comenzii si va fi achitata de client. 

Localitățile cu acces limitat

Serviciul de livrare door-to-door este indisponibil în anumite zone din țară, din cauza accesului dificil sau restricționat. În aceste localități, livrările pot fi plasate și preluate de la cele mai apropiate agenții FAN Courier.

Verifica aici listele:
- Localități cu acces dificil.
- Localități cu acces restricționat

Ridic comanda din atelierul nostru

Comenzile pot fi ridicate si din patiseria noastra din Tecuci, Str. Costache Racovita nr. 5. In timpul plasarii comenzii asigura-te ca ai selectat "Ridica din magazin" optiunea de livrare. Nu exista nici un cost aditional pentru ridicarea din magazin.