Povestea noastră

MANO—Atelier de Patiserie Artizanal a pornit din dragoste pentru a imparti cu voi gustul copilariei noastre. Promovam Produsele Tradionale Romanesti din ingrediente proaspete si 100% naturale asa cum bunicile noastre le faceau odinioara.

Deschisi in Martie 2020, in plina Pandemie, suntem o poveste de success Start up Nation si ne mândrim ca am putut sa iti venim in ajutor si sa te delectam cu produsele noastre.  

Suntem determinati sa mentinem calitatea produselor noastre la standarde ridicate si sa continuam sa folosim doar materii prime de cea mai inalta calitate. Sprijinim micii producatori locali ce ne oferea cea mai proaspata branza si iaurt pentru a produce zilnic merdenele si placinte. In acelasi timp colaboram si cu faimosi producatori internationali pentru a oferi produselor noaste cele mai desavarsite arome de cacao folosind ciocolata Callebau si cacao Olandeza.

Fructele pe care le folosim sunt exclusiv din provenienta biologica iar aluaturile produselor noastre sunt de fiecare data produse "de la zero". Deoarece nu folosim pre-mixuri sau amelioratori produsele se vor pastra proaspete doar cat sa le serviti, in conformitate cu reglementarile in vigoare. 

Iti multumim ca ne esti alaturi si te invitam sa ne vizitezi magazinul online pentru a re-descoperi gustul copilariei. 

Hai la noi!

De Luni pana Vineri te asteptam in atelierul nostru din Tecuci in orele 7:30 si 18:00.